L’IB® a Sant Miquel

Si estàs buscant un centre de secundària el Col·legi Sant Miquel dels Sants ofereix entrevistes personalitzades i reunions informatives per a totes aquelles famílies que volen conèixer el projecte i el mètode. A més, s’ha creat portesobertessantmiqueldelssants.com per poder veure el centre.

Sant Miquel ofereix educació secundària (13-16 anys) i batxillerat (17-18 anys). El Col·legi Sant Miquel dels Sants té per objecte l’educació d’acord amb els principis d’una escola catalana, cristiana, competent i democràtica. L’escola promou les Humanitats, la Ciència, l’Art, la Internacionalitat i la Recerca, sempre des del compromís i el respecte cap a la comunitat. Des del centre s’incentiven capacitats i responsabilitats que van més enllà de l’àmbit educatiu com la reflexió, la mentalitat oberta, la solidaritat, la comunicació, la integritat, la informació, la indagació, l’audàcia, l’equilibri i el pensament crític. El Col·legi Sant Miquel dels Sants és una escola oberta al saber.

I el curs 2019-2020 ha estat el primer centre de la Catalunya Central que ha impartit el Batxillerat Internacional® (IB®).

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants.