Visita Sant Miquel des de casa

Si estàs buscant un centre de secundària, el Col·legi Sant Miquel dels Sants ofereix entrevistes personalitzades i reunions informatives des de casa a totes aquelles famílies que volen conèixer el projecte i el mètode. A més, aquest any, s’ha creat portesobertessantmiqueldelssants.com per poder veure el centre des de casa.

Sant Miquel ofereix educació secundària (13-16 anys) i batxillerat (17-18 anys). El Col·legi Sant Miquel dels Sants té per objecte l’educació d’acord amb els principis d’una escola catalana, cristiana, competent i democràtica. L’escola promou les Humanitats, la Ciència, l’Art, la Internacionalitat i la Recerca, sempre des del compromís i el respecte cap a la comunitat. Des del centre s’incentiven capacitats i responsabilitats que van més enllà de l’àmbit educatiu com la reflexió, la mentalitat oberta, la solidaritat, la comunicació, la integritat, la informació, la indagació, l’audàcia, l’equilibri i el pensament crític. El Col·legi Sant Miquel dels Sants és una escola oberta al saber.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I és el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®)