Visita elpetitmiquel

Si ja t’has començat a preguntar quina escola vols per al teu fill o filla, elpetitmiquel ofereix entrevistes personalitzades i converses en família a totes aquelles persones que volen conèixer el projecte i el mètode del centre en primera persona, així com els espais, els serveis i l’equip. A més, el centre celebra, cada any, una Jornada de Portes Obertes.

Elpetitmiquel és l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. És una escola viva, activa, creativa i col·laborativa, acompanyada d’un entorn natural.  El centre ofereix un entorn idoni perquè l’infant pugui desenvolupar-se com a persona i pugui assentar les bases del futur procés d’aprenentatge. L’escola dóna valor a la creativitat, la curiositat i el desig d’aprendre, així com al contacte diari amb la família. A elpetitmiquel, cada instant és únic.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I és el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®)