Visita elpetitmiquel

Si ja t’has començat a preguntar quina escola vols per al teu fill, elpetitmiquel ofereix entrevistes personalitzades i reunions de pares a tots aquells que volen conèixer el projecte i el mètode del centre en primera persona, així com els espais, els serveis i l’equip. A més, el centre celebra, cada any, una Jornada de Portes Obertes.

Elpetitmiquel és l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. És una escola viva, activa, creativa i col·laborativa.  El centre ofereix un entorn idoni perquè el nen pugui desenvolupar-se com a persona i pugui assentar les bases del futur procés d’aprenentatge. L’escola dóna valor a la creativitat, la curiositat i el desig d’aprendre, així com al contacte diari amb la família. elpetitmiquel, cada instant és únic

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I és el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®)