Visita elpetitmiquel des de casa

Si ja t’has començat a preguntar quina escola vols per al teu fill o filla, elpetitmiquel ofereix entrevistes personalitzades i reunions amb les famílies des de casa a totes aquelles persones que volen conèixer el projecte i el mètode del centre. A més, aquest any, a petició de famílies que estan buscant escola i ens han demanat poder veure el centre sense sortir de casa, hem creat l’espai portesoberteselpetitmiquel.com per poder veure el centre des de casa.

Elpetitmiquel és l’escola d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys) del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. És una escola viva, activa, creativa i col·laborativa, acompanyada d’un entorn natural.  El centre ofereix un entorn idoni perquè nens i nenes puguin desenvolupar-se com a persones i puguin assentar les bases del futur procés d’aprenentatge. L’escola dóna valor a la creativitat, la curiositat i el desig d’aprendre, així com al contacte diari amb la família. 

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I és el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®)