3 de juny, últim dia per a la preinscripció per a Batxillerat i IB®

El període de preinscripció escolar per a #batxillerat i #batxilleratinternacional® finalitza avui 3 de juny de 2020. Cal recordar que, tal com es detalla a continuació, la preinscripció es pot fer mitjançant diferents procediments:

1. La preinscripció es pot fer mitjançant formulari electrònic disponible al web del Departament d’Educació. En aquest cas el sol·licitant ha de disposar de la identificació IdCAT Mòbil i del número d’identificació de l’estudiant. No cal presentar documentació identificativa ni presentar còpia al centre. Si cal acreditar algun criteri de prioritat documentalment, es pot fer enviant un correu electrònic a preinscripcio@santmiqueldelssants.cat. El centre enviarà un correu justificant la recepció de la documentació de manera que el sol·licitant en tingui constància.

2. La preinscripció també es pot fer mitjançant formulari en suport informàtic. En aquest cas, un cop fet, cal enviar el resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada al correu electrònic preinscripcio@santmiqueldelssants.cat. El centre enviarà un correu justificant la recepció de la sol·licitud
per a què el sol·licitant en tingui constància.

3.  La preinscripció es pot fer presencial en casos excepcionals en què no es pugui evitar la presencialitat, es podrà presentar el resguard de la sol·licitud i/o la documentació al centre, demanant cita prèvia per telèfon, 93.8861244 o a través de formulari

Si es fa de manera presencial, cal:
– Venir amb guants i mascareta
– Venir a l’hora convinguda
– Una persona per família

Per a més informació i/o consultar la documentació que cal presentar en les diferents modalitats de preinscripció podeu consultar aquí.

Pren nota!
Preinscripció batxillerat i batxillerat internacional (IB)®
Fins al 3 de juny de 2020. Preinscripció escolar per a #batxillerat i #batxilleratinternacional®. La preinscripció es pot fer mitjançant formulari electrònic disponible al web del Departament d’Educació, mitjançant formulari en suport informàtic i presencial en casos excepcionals. Per a més informació i/o consultar la documentació que cal presentar en les diferents modalitats de preinscripció podeu consultar aquí.

Advertisement