Crea el teu itinerari al Col·legi Sant Miquel dels Sants. Vic

El Col·legi Sant Miquel dels Sants us mostra el nou espai portesobertessantmiqueldelssants.com descobrir tot allò que fa diferent el centre vigatà.

Les Persones i el coneixement són els dos grans eixos sobre els quals gira l’Horitzó 2030, la línia estratègica dels propers deu anys que el centre ja ha començat a desplegar. Des del centre es vol contribuir a la consecució dels 17 Objectius pel Desenvolupament Sostenible (ODS) de L’Agenda 2030 i amb una cura molt especial a l’assoliment de l’Objectiu 4, dedicat a l’educació. El centre ofereix la possibilitat de crear itineraris.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants és una escola oberta a estudiants i famílies. El centre, que dona continuïtat al procés educatiu: de 3 a 18 anys, ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I és el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®).

Podeu accedir a aquest nou espai directament des d’aquí.