Portes obertes virtuals a Sant Miquel dels Sants

El Col·legi Sant Miquel dels Sants us mostra el nou espai portesobertessantmiqueldelssants.com descobrir tot allò que fa diferent el centre vigatà.

Les Persones i el coneixement són els dos grans eixos sobre els quals gira l’Horitzó 2030, la línia estratègica dels propers deu anys que el centre ja ha començat a desplegar. Des del centre es vol contribuir a la consecució dels 17 Objectius pel Desenvolupament Sostenible (ODS) de L’Agenda 2030 i amb una cura molt especial a l’assoliment de l’Objectiu 4, dedicat a l’educació. El centre ofereix la possibilitat de crear itineraris.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants és una escola oberta a estudiants i famílies. El centre, que dona continuïtat al procés educatiu: de 3 a 18 anys, ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I és el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®).

Podeu accedir a aquest nou espai directament des d’aquí.