Anul·lada fins a nou avís – Dissabte 14 de març, Jornada de Portes Obertes a Sant Miquel dels Sants

El Col·legi Sant Miquel dels Sants acull aquest dissabte 14 de març de 2020 una nova Jornada de Portes Obertes. Serà de 10h a 14h. La Jornada de Portes Obertes és una oportunitat excel·lent per a les persones que busquen escola, però també és una ocasió única perquè les famílies de l’escola puguin visitar-la d’una forma molt més relaxada.

Un any més, el Col·legi Sant Miquel dels Sants celebra la seva tradicional Jornada de Portes Obertes. Durant la Jornada totes aquelles persones que passin per l’escola podran passejar-s’hi, visitar les instal·lacions, com per exemple els laboratoris i la nova biblioteca, i parlar amb l’equip de professors. A banda, les persones que visitin el centre podran veure i preguntar com es treballa i quines metodologies es fan servir.

I a més, aquells estudiants i famílies que estiguin interessats en el Batxillerat Internacional® (IB) tindran l’oportunitat d’assistir a les reunions informatives sobre el Batxillerat Internacional® (IB) a Sant Miquel que el centre ha organitzat amb motiu de la Jornada de Portes Obertes. Hi haurà dues sessions informatives. La primera sessió informativa sobre l’IB® a Sant Miquel tindrà lloc a les 11h, mentre que la segona serà a les 12.30h.

Aquelles persones que vulguin poden sol·licitar una visita guiada pel centre. Només cal contactar amb l’escola a través del telèfon 93 886 12 44 o del correu electrònic stm@santmiqueldelssants.cat

Pren nota!
Jornada de Portes Obertes
Dissabte 14 març de 2020. De 10h a 14h