Anul·lada fins a nou avís -Dissabte 14 de març, Jornada de Portes Obertes a elpetitmiquel

Elpetitmiquel acull aquest dissabte 14 de març de 2020 una nova Jornada de Portes Obertes. Serà de 10h a 14h. La Jornada de Portes Obertes és una molt bona oportunitat perquè les famílies que busquen escola la puguin conèixer, però també és una ocasió excel·lent perquè les famílies de l’escola puguin visitar-la de forma més relaxada.

La Jornada de Portes Obertes és un bon moment per conèixer l’escola, visitar les aules i les instal·lacions, parlar amb l’equip de mestres i descobrir els projectes. És una ocasió excel·lent per anar una mica més enllà i veure i preguntar com es treballa i quines metodologies es fan servir. Totes aquelles persones que dissabte 14 de març passin per les instal·lacions d’elpetitmiquel podran endinsar-se en el món dels projectes d’infantil i primària a través de l’Art, la Ciència, les Humanitats, la Comunitat i les Llengües. I, a més, podran conèixer eltastaolletes, el monstre del gust que viu a elpetitmiquel, i passejar-se pel Jardí d’elpetitmiquel, el nou espai concebut perquè la vegetació entri a l’escola i els infants gaudeixin I experimentin el contacte directe amb arbres, plantes i flors. El Jardí d’elpetitmiquel s’obrirà al públic per primera vegada aquest dissabte 14 de març en el marc de la Jornada de Portes Obertes.

Aquells que vulguin poden sol·licitar una visita guiada pel centre. Només cal contactar amb l’escola a través del telèfon 93 886 05 95 o del correu electrònic epm@elpetitmiquel.cat.

Pren nota!
Jornada de Portes Obertes
Jornada de Portes Obertes
Dissabte 14 març de 2020. De 10h a 14h