Vine i passeja’t pel nostre nou Jardí

Vine a la Jornada de Portes Obertes d’elpetitmiquel i passa el matí a la nostra escola. Podràs fer un tomb per les instal·lacions de l’escola i passejar-te pel nostre nou Jardí. El Jardí d’elpetitmiquel és un nou espai concebut perquè la vegetació entri a l’escola i els infants gaudeixin i experimentin el contacte directe amb arbres, plantes i flors. 

El Jardí d’elpetitmiquel convida mestres i infants a passar-hi estones de descoberta i lleure. Aquest nou espai, que s’obrirà al públic per primera vegada dissabte 14 de març en el marc de la Jornada de Portes Obertes, és una iniciativa Jo et cuido! amb la qual l’escola vol promoure el respecte per la natura i el medi ambient. 

Elpetitmiquel celebrarà Jornada de Portes Obertes dissabte 14 de març de 10h a 14h. És una molt bona ocasió per passar tot un matí a l’escola i poder conèixer els projectes d’infantil i primària que s’hi porten a terme, així com veure l’escola i visitar les aules i les instal·lacions. També és una oportunitat excel·lent per parlar amb l’equip de mestres i descobrir nous espais com el Jardí.

Aquells que vulguin poden sol·licitar una visita guiada pel centre. Només cal contactar amb l’escola a través del telèfon 93 886 05 95 o del correu electrònic epm@elpetitmiquel.cat.

Pren nota!
Obertura del nou Jardí d’elpetitmiquel
Jornada de Portes Obertes
Dissabte 14 març de 2020. De 10h a 14h