Elpetitmiquel, veure, descobrir i tocar en un entorn natural

Els infants d’elpetitmiquel, l’escola d’infantil i primària del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, creixen en un entorn natural, on poden descobrir els colors de la tardor a través de les fulles o preguntar-se qui s’ha menjat els enciams que han cultivat i cuidat durant tants dies. Una de les grans particularitats d’elpetitmiquel és una ubicació privilegiada. A poc més de cinc minuts caminant del centre de la ciutat de Vic, elpetitmiquel ofereix la possibilitat de créixer en contacte amb un entorn natural on veure, descobrir i tocar.

Els entorns d’aprenentatge són un dels quatre àmbits de treball sobre els quals gira l’Horitzó 2030, la línia estratègica de l’escola dels propers deu anys, que l’escola ha començat a desplegar. A elpetitmiquel l’arquitectura està al servei de l’estratègia pedagògica. Es basteixen nous entorns d’aprenentatge que contribueixen a la millora de l’educació. I, com no podia ser d’una altra manera, l’entorn natural és un d’ells. 

Les famílies noves poden veure l’escola en acció tots els dilluns i dimecres durant els mesos de febrer i març. Només cal contactar amb l’escola i concretar dia i hora per a una Conversa en família. Podeu contactar amb l’escola a través del telèfon 93 886 05 95, o bé del correu electrònic epm@elpetitmiquel.cat.